Tyyni metsälampi.

Paremman huomisen rakentaja

Innokemin yrityskulttuuriin kuuluu vahvasti ihmisistä ja ympäristöstä välittäminen. Toimiminen kemikaaleihin perustuvien tuotteiden suunnittelijana ja valmistajana antaa meille mahdollisuuden toimia suunnannäyttäjänä koko toimialalla.

Lasikuula sormien välissä, taustalla aava meri.

Green360° – puhtaamman ympäristön puolesta

Kehitämme tuotteitamme entistäkin vähemmän ympäristöä kuormittaviksi uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntäen. Tällä tavoin voimme pienentää pesuaineiden ja muiden tuotteidemme valmistamisen ja niiden käytön aiheuttamaa hiilijalanjälkeä merkittävästi. Kehittämämme Green360°-toimintamalli koskee kaikkea toimintaamme ja tarjoaa asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja ympäristötavoitteiden haasteisiin.

Tuoteturvallisuutta painottaen

Kehitämme aktiivisesti pesuaineidemme turvallisuutta huomioiden erityisesti elintarviketeollisuuden ja suurkeittiöiden vaatimukset. Elintarviketurvallisissa pesuaineissamme on erityinen HACCP-merkintä. Näemme tuoteturvallisuuden erottamattomana osana asiakkaidemme arkea, ja siksi pyrimme kehittämään asiakkaidemme tuoteosaamista tiedon jakamisen ja palvelun keinoin. Lisäksi kaikissa tuotteissamme on mukana selkeät käyttöohjeet ja asianmukaiset turvallisuusmerkinnät. Käyttöturvatiedotteet ovat helposti saatavilla Inno Care -verkkopalvelun kautta.

Elintarviketurvallisuus: Innokemin elintarviketurvallisissa pesuaineissa on erityinen HACCP-merkintä

Ihmistä ja erilaisuutta arvostaen

Työnantajana arvostamme osaamista ja oma-aloitteisuutta. Varmistamme osaajiemme viihtymisen hyvillä ja turvallisilla työolosuhteilla, osaavalla henkilöstöjohtamisella sekä palkitsevilla ja reiluilla työsuhde-eduilla. Kannustamme myös jatkuvaan osaamisen kehittämiseen tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautumiseen. Meille jokainen kohtaaminen on tärkeä!

Tyytyväinen työntekijä Innokemin varastolla.