Pöydän puhdistus tehokkaalla Innokem-pesuaineella.

Loistavaa, turvallista ja tehokasta työpäivää!

Innokem Oy on täysin kotimainen teknokemian yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteensa Suomessa. Innokemin päämääränä on auttaa sinua toimimaan tehokkaammin ja vaivattomammin. Tavoitteenamme on, että tuotteidemme käyttäjänä sinut tunnetaan tehokkaasta ja laadukkaasta työstä sekä loistavasta työn jäljestä.

Innokem tehostaa toimintaasi tekemällä puhdistamisesta ja hygieniasta sekä pinnoittamisesta helppoa ja nopeaa laadukkailla tuotteilla sekä ratkaisukeskeisellä palvelulla. Loistaminen omassa työssäsi on Innokemin sinulle tuottama kilpailuetu. Vastaamme myös muuttuviin tarpeisiisi sekä noudatamme jatkuvasti kiristyviä viranomaisvaatimuksia tuotteiden ja palvelujemme ekologisuuden suhteen.

Innokem Oy, ajoneuvon puhdistus Innokem-tuotteella.

Toimintaa vahvalla arvopohjalla

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat tehokkuus, asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus, suomalaisuus ja ekologisuus. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita tuotteita sekä palveluita pyrkien tarjoamaan aina tehokkaimman ja ekologisimman vaihtoehdon. Asiakkaanamme saat meiltä toimintaasi tukevia ratkaisuja sekä palveluita luotettavasti ja kokonaistaloudellisesti. Ekologisuutta painottava toimintamallimme konkretisoituu Green360°-konseptissa.

Kastehelmi ruohonkorrella.

Ammattilaisten luottokumppani ja kuluttajien paras ystävä

Asiakkaitamme ovat ammatissaan puhdistamiseen, pinnoittamiseen ja hygieniaan liittyviä tuotteita käyttävät yritykset sekä kasvavassa määrin myös kuluttajat. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista tehokkuutta ja hygieniaa sekä henkilöstömme ammattitaidon mahdollistamia korkeatasoisia palveluja ja ratkaisuja. Innokemin vahvuuksia ovat kotimaisuus, oma osaaminen tuotekehityksessä ja valmistuksessa sekä toimiva ja koko Suomen kattava myynti- ja huolto-organisaatio. Tarjoamme myös kuluttajille ammattilaistason tuotteita.

Peilin puhdistus.

Oma maahantuonti täydentää tuotevalikoimamme

Oman tuotantomme lisäksi tuomme maahan tarkoin valittuja ammattituotteita, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaimmat kokonaisratkaisut. Maahantuomiamme tuotemerkkejä ovat mm. Diamondbrite, Allchem/Virtus ja Peva.

Ensiluokkaiset tuotteet syntyvät omassa tuotekehityksessä

Uudet innovatiiviset ratkaisut syntyvät hyödyntämällä pitkäaikaista ammattitaitoamme ja uraauurtavaa tuotekehitysosaamistamme kemian alalla. Vahvuutemme on toimiva ja läheinen yhteistyö asiakkaidemme ja jälleenmyyntiverkostomme kanssa. Pystymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja hyvinkin nopealla aikataululla vastaten käyttäjien tarpeisiin ja muuttuviin olosuhteisiin juuri oikeanalaisilla tuotteilla. Tuotekehitysyksikkömme sijaitsee Tuusulassa.

Ajoneuvon vanteen puhdistus puhdistus-sprayllä.