Puhdas auto. Tehokkaat autonhoitotuotteet tekevät auton pesusta helpompaa.

Autonhoitotuotteet helpompaan ja miellyttävämpään autonhoitoon

Innokem tarjoaa autoilijoille ammattitason tuotteet ajoneuvojen pesuun, puhdistukseen ja suojaukseen, niin ulko- kuin sisäpinnoille. Kattavasta tuotevalikoimaista löydät juuri oikeat, tehokkaat tuotteet, joilla pidät autosi vaivattomasti puhtaana ja hohtavana. Tuotteet sopivat myös moottoripyörien puhdistukseen ja pinnoitukseen. Kun haluat pitää autosi loistavana, valintasi on Innokem.

Auntohoitotuotteet, joilla puhdistat myös sisätilat helposti.

DiamondBrite

Maahantuomamme maailmankuulut englantilaiset DiamondBrite– ja Lacroe-autonhoitotuotteet tarjoavat huippuluokan ominaisuuksia auton puhdistukseen ja pinnoittamiseen. Valikoimasta löytyy tehokkaita erikoistuotteita, joilla on vakiintunut käyttäjäkunta ympäri maailman.

Autonhoitotuotteet, Diamondbrite.

Virtus

Italialaisten Virtus-autonhoitotuotteiden juuret ulottuvat aina 1960-luvulle. Laadukkaat tuotteet ovat olleet käytössä vuosikymmeniä italialaisessa autoteollisuudessa. Erityisesti auton lakkapinta ja sen ehostaminen ovat Virtus-tuotteiden vahvinta aluetta. Tuotevalikoimasta löytyy erilaisia maalipinnan hionta-aineita ja maalipinnan ehostamiseen liittyviä koneita.

Auton pinnan huolto Virtus-tuotteella.