Green360°. Kanervikko.

Green360° – kohti vihreämpää tulevaisuutta

Green360° on Innokemin vuonna 2022 lanseeraama liiketoimintamalli ja tuotekehityksen tärkein painopistealue. Green360° painottaa nimensä mukaisesti vihreitä arvoja, jotka pitävät sisällään uusiutuvien ja biologisesti hajoavien raaka-aineiden ja materiaalien käytön, ilmastoystävälliset tuotantotavat sekä ekologisen logistiikan ja varastoinnin.

Green360° on enemmän kuin yksittäinen tuote tai tuoteperhe. Green360° on Innokemin arvojohdettu lupaus paremmasta ja puhtaammasta huomisesta. Tahtotilamme on vastata jokaiseen haasteeseen mahdollisimman ekologisella ratkaisulla niin tuotteissa, palveluissa ja innovaatioissa kuin kaikessa muussakin toiminnassamme. Green360°-toimintamallimme auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa.

”Green360° on konsepti, jossa otetaan huomioon puhdistusalan ympäristöystävällisyys kokonaisvaltaisesti. Siinä keskitytään tunnistettuihin ja olennaisiin ympäristökuormitusta vähentäviin tekijöihin, ja siinä hyödynnetään alan uusimpia teknisiä ratkaisuja.”

Jan-Petteri Ruottinen
R&D Manager, Innokem Oy

Bio-Based, uusiutuvista raaka-aineista

Innokemin ekologisimmat puhdistus- ja pinnoitusaineet tunnistat Bio-Based-merkistä. Bio-Based-tuotteet on valmistettu yli 50-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista.

Tavoitteenamme on olla edelläkävijä uusiutuvien raaka-aineiden käytössä tuotteissamme. Tähän kehityssuuntaan tulemme panostamaan osaamistamme entistä enemmän myös tulevaisuudessa. Erityisen tärkeää meille on hyödyntää kotimaisia raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja.

Bio-Based on merkki biopohjaisten raaka-aineiden käytöstä.

Fosfaattivapaasti

Kaikki valmistamamme pesuaineet ovat fosfaatittomia. Näin osaltamme vähennämme vesistöjen rehevöitymistä ja säästämme arvokkaan ja uusiutumattoman fosfaatin sen oikeaan käyttökohteeseen eli lannoitukseen.

Renkaat vedessä. Aiheena fosfaatittomat tuotteet.

HACCP

Kehitämme pesuaineidemme turvallisuutta elintarviketeollisuuden ja suurkeittiöiden vaatimukset erityisesti huomioiden. Elintarviketurvalliset pesuaineemme tunnistat HACCP-merkinnästä. Elintarviketuotannon häiriötön ja turvallinen ketju alkutuotannosta ruokapöytään tuottaa ympäristöarvoja vähentämällä hävikkiä. Tämä saavutetaan HACCP-pesuaneidemme oikealla annostuksella, optimoidulla koostumuksella ja uusiutuvilla raaka-aineilla. Tämän ansiosta myös hygieniantason ylläpidosta aiheutuva ympäristökuormitus saadaan mahdollisimman pienelle tasolle.

Innokemin elintarviketurvalliset pesuaineet tunnistat HACCP-merkinnästä.

Supertiivisteet

Supertiivisteet säästävät ympäristöä kuljetuksissa ja pakkauksissa. Selkeät tuoteselosteet ja käyttöohjeet sekä asiantuntijoiltamme saamasi palvelu varmistavat tehokkaan ja turvallisen annostelun.

Supertiivisteen merkki. Supertiivisteet säästävät ympäristöä kuljetuksissa ja pakkauksissa.

Rinki, monipuolisesti kierrättäen

Innokem on mukana Rinki-pakkauskierrätyksessä.
Innokemille myönnetty Rinki-merkki viestii vastuullisuudesta ja pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta. Otamme kierrätyksen huomioon tuotannon kaikissa vaiheissa ja etsimme aktiivisesti uusia ja tehokkaita kierrätysratkaisuja.

Rinki-merkki. Innokem on mukana Rinki-pakkauskierrätyksessä.